Verhuizen

Al jarenlang woon ik met mijn gezin in Ridderkerk, dit ging dan ook altijd goed. Het fijne hiervan was dan ook dat mijn moeder op loopafstand van mij vandaan woonde. Mijn moeder had dit dan ook nodig. Ze is namelijk oud en kan niet altijd meer even goed voor haarzelf zorgen. Met andere woorden, zonder mij weet ze er nogal een puinhoop van te maken. Om die reden ging ik dan ook minimaal twee keer per week langs om te kijken hoe het ging en indien nodig haar helpen en verzorgen. Een aantal maanden geleden heb ik een prachtige baan in Amsterdam aangeboden gekregen. Dit was echt een baan die ik niet kon afslaan. Hetgeen dat wel kwam kijken bij deze beslissing was mijn moeder. Ik wou haar dan ook graag meenemen, maar dat wou zij echt niet. We zijn toen gaan zoeken naar een ander alternatief. Nadat we aan een aantal mensen in onze omgeving om advies hebben gevraagd kwamen we tot de conclusie dat thuiszorg Ridderkerk de beste optie zou zijn.

Thuiszorg

Thuiszorg Ridderkerk

Nadat we deze beslissing hadden genomen ging het eigenlijk erg snel. Voordat we het wisten hadden we al meerdere gesprekken ingepland. Deze gesprekken plande we dan ook in met personeel van thuiszorg Ridderkerk en mijn moeder. Dit om ervoor te zorgen dat mijn moeder kon kiezen voor degene met wie ze de beste klik had. Na 4 afspraken had mijn moeder iemand gevonden met wie ze echt een klik had. We hebben toen gezamenlijk besloten dat dit degene zou zijn die mijn moeder zou helpen. Nadat we dat hadden besloten moesten met thuiszorg Ridderkerk gaan praten over de prijs en de eventuele vergoeding die erbij kwam kijken. Dit bleek allemaal erg gunstig voor ons uit te vallen. Voor dit gesprek hadden we van andere gehoord dat het enorm duur zou zijn, maar dit bleek gelukkig totaal niet zo te zijn.

 

Onze ervaring met thuiszorg Ridderkerk

In de tussentijd zijn we nu een aantal maanden verder. Mijn ervaring met thuiszorg Ridderkerk is dan ook enorm positief. Ze helpen mijn moeder op een manier die ik zelf ook niet voor elkaar kreeg. Ze zijn altijd goed bereikbaar en staan echt klaar voor mijn moeder. Dit is dan ook iets waar mijn man en ik erg blij mee zijn. We hadden namelijk van andere mensen ook verhalen gehoord dat het helemaal niet zo fijn was. Wij zijn daarentegen dus wel zeer te spreken over thuiszorg Ridderkerk.

Thuiszorg Ridderkerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *