Steeds meer mensen doen een beroep op de diensten van Taxi Nootdorp. Mensen houden ervan om ontzorgd te worden en hebben ondertussen een enorme hekel gekregen aan het zoeken naar een parkeerplaats terwijl ook de parkeertarieven de pan uit rijzen.

Hoef je dus ook niet meer zo vroeg weg

Ga je naar het theater, de film of naar het bioscoop? Met Taxi Nootdorp heb je in elk geval niet langer te maken met parkeerproblemen en mijd je de tegenwoordig erg dure parkeergarages. Je wordt door Taxi Nootdorp gewoon voor het theater of de bioscoop afgezet en desgewenst ook weer gehaald. Hoef je ook net zo vroeg weg. Bovendien kun je besluiten een borreltje te nemen in de wetenschap dat je toch niet zelf hoeft te rijden.

 

Taxi Nootdorp

 

Altijd verzekerd van een comfortabele zitplaats

Taxi Nootdorp rijdt alleen in de beste en mooiste auto’s. Je bent altijd verzekerd van een zeer comfortabele zitplaats en de parkeertarieven in ogenschouw nemend valt het met de prijs van Taxi Nootdorp nogal mee. Taxi’s van Taxi Nootdorp rijden altijd op tijd en de chauffeurs zijn allemaal gekwalificeerd. In de taxi’s van Taxi Nootdorp kun je gewoon met je pinpas betalen.

Ook voor ziekenvervoer ben je er aan het juiste adres

Taxi Nootdorp biedt echter meer. Wat te denken van bijvoorbeeld ziekenvervoer. Elke dag opnieuw brengen de chauffeurs van Taxi Nootdorp mensen naar het ziekenhuis. Ja, ook mensen in een rolstoel, want speciaal daarvoor heeft de specialist in Nootdorp busjes beschikbaar. Overigens kunnen de busjes ook gehuurd worden als je er met een groep vrienden op uit wilt. Ook leerlingenvervoer behoort tot de diensten van Taxi Nootdorp, net zoals Wmo vervoer en vervoer naar vliegvelden dat ook doet. Taxi Nootdorp is dus van alle markten thuis en staat daarnaast bekend om de service en de klantvriendelijkheid Natuurlijk word je geholpen als je minder goed ter been bent of in een rolstoel zit. Ook daarvoor zijn de medewerkers van Taxi Nootdorp opgeleid.

Alle vergunningen en dus zeer breed inzetbaar

Taxi Nootdorp beschikt over alle mogelijke vergunningen en is dus zeer breed inzetbaar. Bovendien is het bedrijf uitermate flexibel en al snel bouwen de vaste klanten een band op met de chauffeurs. Wil je rust in de taxi, dan krijg je dat. Maak je graag een praatje? Da vind je in de chauffeur vaak een prima gesprekspartner. Het is maar net wat je wenst.

Taxi Nootdorp staat voor u klaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *