Reclame Harderwijk

Reclame

Het was iets waar ik me voorheen alleen maar aan ergerde, reclame. Je kan namelijk nergens kijken of je hebt er wel mee te maken. Wanneer je de tv aanzet kijk je ongeveer een derde van de tijd naar reclame. Als je buiten op straat loopt ontkom je er eigenlijk ook niet aan. Echter wilde ik mijn bedrijf uitbreiden en dat moest ik dan doen door middel van reclame. Hierdoor moest ik me dus gaan verdiepen in reclame en toen ik deed begon ik steeds meer de logica van reclame te zijn. Ik heb uren gestopt in het onderzoeken van goede reclames en heb aan de hand hiervan een opzetje gemaakt voor een eigen reclame.

 

Mijn eigen reclame ontworpen

Nadat ik besloot om mijn bedrijf uit te breiden door middel van reclame, maakte ik zelf een opzetje voor de reclame. Met dit opzetje ben ik naar een reclamebureau gegaan en heb dit verder besproken. We kwamen tot de conclusie dat deze manier van reclame wel eens kon gaan werken en hebben het plan verder uitgewerkt. Ik ben regelmatig die kant op gegaan om het onze reclame voor te bereiden. Na een aantal weken hadden we samen een prachtige reclame in elkaar gezet. Deze reclame hebben we dan ook uit laten zenden op een aantal zenders. De reacties op onze reclame waren alleen maar positief. De uiteindelijke output of de reclame waren ver boven de verwachtingen. Ons plan om een reclame te maken heeft dus zeer goed uitgepakt.

 

De resultaten van de reclame

Zoals ik al zei pakte de reclame zeer goed uit en groeide ons bedrijf enorm. Het groeide zo snel dat we het niet aan konden met ons huidige personeel en daarom moesten we dan ook extra personeel in dienst nemen. We hebben toen met spoed naar personeel gezocht en wisten uiteindelijk een aantal man te vinden die voor ons wouden komen werken. Vaak kregen we tijdens de sollicitatie ook te horen dat ze de reclame erg creatief vonden en dat dat er mede voor had gezorgd dat ze bij ons wouden komen werken. Dit vond ik natuurlijk erg gaaf om te horen, want ik had er erg veel tijd en moeite in gestopt. Ondanks dat ik veel tijd in de reclame had gestopt vond ik het wel erg leuk om ermee bezig te zijn. De uren vlogen voorbij en voordat ik het doorhad, hadden we dus de prachtige reclame in elkaar gezet.

 

Meer informatie vindt u bij GewoonTon

Schakel reclame Harderwijk in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *