Rijschool Almere nodig

Een jaar geleden werd ik 16,5, dit betekende voor mij dan ook dat ik kon beginnen aan mijn rijlessen. Aangezien ik geen oudere broer of zus hen, moest ik zelf gaan zoeken naar een goede rijschool Almere. Ik had geen idee waar een goede rijschool Almere aan moest voldoen, maar mij ging het er ook vooral om dat de rijlessen leuk waren. Daarnaast moesten ze ook niet al te prijzig zijn, want dat vond ik zonde van het geld. Ik besloot dan ook om via het internet te zoeken naar een rijschool Almere. Al gauw vond ik er eentje en ik heb toen direct een afspraak ingepland. Tijdens de eerste afspraak merkte ik dat het heel erg klikte tussen mij en de rijinstructeur. Hierdoor besloot ik dan ook om bij deze rijschool Almere autorijles te gaan volgen.

 

Rijschool Almere

 

De eerste autorijles

Nadat ik had besloten om rijles te volgen bij deze rijinstructeur kreeg ik twee dagen later mijn eerste officiële rijles. In het begin werd me veel uitgelegd, maar al vrij snel ging ik samen met de rijschool Almere een stukje rijden. Tijdens de eerste rijles mocht ik eigenlijk alleen maar gas geven en sturen. Dit vond ik dan ook geen probleem. Naast dat ik nog niet veel zelf mocht doen, heb ik wel erg veel geleerd tijdens mijn eerste autorijles. Daarnaast had ik het echt super gezellig met de rijinstructeur. Nadat ik de eerste rijles had gehad, ging alles eigenlijk erg snel. Ik vond de rijlessen echt super leuk en hierdoor leerde ik ook erg snel. Om die reden mocht ik van mijn rijinstructeur al naar twintig lessen afrijden.

Rijexamen

Na twintig rijlessen vond mijn rijinstructeur dus dat ik klaar was voor mijn rijexamen. Ik vond dit natuurlijk super spannend, maar had me wel erg goed voorbereid. Zo ben ik een aantal dagen van te voren al erg vroeg gaan slapen en probeerde ik mezelf zo rustig mogelijk te houden. Op de dag van het rijexamen ging ik dan ook met erg veel zelfvertrouwen naar het CBR toe. Na ongeveer een half uur gereden te hebben, mocht ik van de examinator terug rijden. Naar mijn gevoel reed ik erg goed en ik was er dan ook van overtuigd dat ik geslaagd was. Dit bleek ook zo te zijn. Tegenwoordig rijd ik dan ook regelmatig met mijn ouders een stukje. Ik wacht dan ook echt op het moment dat ik 18 ben en dat ik zelf overal naar toe mag rijden.

Rijschool Almere snel en veilig je rijbewijs halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *