Jarenlang verheugd op autorijles

Sinds ik een jaar of 5 was vond ik het altijd super leuk om met mijn ouders weg te gaan in de auto. In het begin wist ik dit nog niet zo goed te verwoorden, maar naarmate ik ouder werd lukte mij dit steeds beter. Toen ik een jaar of acht was vroeg ik mijn ouders ook steeds vaker om een stukje met me te gaan rijden. Het maakte me eigenlijk niet zoveel uit waar naar toe, ik wou gewoon dat ik zo lang mogelijk in de auto zat. Vaak gingen we dan ook naar uitjes wat mijn ouders erg leuk vonden, maar wel erg ver weg was. Dit deden ze dan ook puur voor mijn vermaak. Ze reden dan dus extra ver speciaal voor mij. Dit bleven we doen tot ik zon 13 jaar was. Toen begon ik namelijk steeds minder tijd in het weekend te hebben. Mijn interesse in autorijles bleef wel steeds groter worden.

Rijles

Mijn eerste rijles

Nadat ik dus jarenlang bij mijn ouders in de auto had gezeten begon ik mij ook steeds meer te verheugen op het moment dat ik zelf mocht autorijden. Ik was toen nog 13 dus moest zeker nog even wachten, maar ik bleef me er dus wel op verheugen. De jaren vlogen voorbij en voordat ik wist was ik 16 en een half jaar oud en mocht ik begonnen met de rijles. Mijn eerste rijles vond ik super spannend. Vooral de avond ervoor stond ik stijf van de zenuwen. Ik wist namelijk nog niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, maar 1 ding wist ik wel zeker. Dit was hetgeen waar ik jaren naar had uitgekeken. Ik stapte de volgende ochtend bij mijn rijinstructeur in de auto en had echt een super leuke eerste rijles. Al die zenuwen voor mijn eerste rijles waren dus voor niks geweest.

 

Mijn laatste rijles

Nadat ik mijn eerste rijles had gehad ging het eigenlijk erg snel. Elke week volgde er een nieuwe les en voordat ik wist was ik al uitgekomen bij mijn laatste rijles. In deze rijles moest ik mij dan ook voorbereiden op mijn rijexamen. Dit vond ik dan ook echt super spannend, maar we hadden alles goed geoefend dus het moest wel goed komen. Na de laatste rijles gaf mijn rijinstructeur mij nog wat tips. Deze tips nam ik dan ook zeer serieus en gebruikte ik mijn rijexamen, met resultaat. Ik slaagde namelijk in 1 keer.

 

Klik hier voor meer informatie

Rijles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *