Taxi naar SchipholHet was eindelijk zo ver, mijn vriendin en ik hadden genoeg geld bij elkaar gespaard om op vakantie te kunnen. We hadden dan ook een super gave vakantie geboekt, namelijk naar Mallorca. We gingen hier met het vliegtuig heen vanaf Amsterdam. Het enige nadeel was dat me eerst op Schiphol moesten komen. Gelukkig bestaat de Schiphol taxi. Hij heeft ons 3 uur s nachts van huis opgehaald en gebracht naar Schiphol. Reizen met de Schiphol taxi beviel ons dan ook zeer goed. Daarna zijn we Schiphol binnen gegaan en hadden we gelukkig weinig wachttijd. Voordat we het wisten zaten we al in het vliegtuig en begonnen we met opstijgen. Een aantal uur later waren we dan ook al op Mallorca. We hebben samen een prachtige tijd beleefd op Mallorca. Een vakantie om nooit te vergeten.

Terug met de Schiphol taxi

In eerste instantie zouden we opgehaald worden vanaf Schiphol, maar helaas kreeg mijn vader onderweg autopech. Omdat de heenweg met de Schiphol taxi zo goed was bevallen besloten we om deze Schiphol taxi ook te gebruiken op de terugweg. We hadden het nummer nog van de Schiphol taxi en belde hem gelijk op. Een uur later was hij er en kon de reis naar huis beginnen. We waren allebei best wel moe en hebben dan ook even onze ogen dicht gedaan in de Schiphol taxi. Dit vond de chauffeur helemaal niet erg. Voordat we het wisten had de Schiphol taxi ons weer veilig thuis gebracht en konden ik en mijn vriendin lekker het bed in duiken.

De kosten van de Schiphol taxi

Voordat wij besloten om met de taxi naar Schiphol te gaan werd dit door een hele hoop mensen afgeraden. Zo eigenwijs als we waren besloten we toch om de Schiphol taxi te pakken. Het is niet de goedkoopste reismethode, maar wel de meest relaxte. Hetgeen dat wij heel fijn vonden was dat we onze auto niet een aantal weken op Schiphol hoefde te laten staan. Daarnaast vonden we het ook niet nodig om andere mensen ons te laten brengen. Je verstoort iemand anders zijn ritme compleet, omdat wij op vakantie gaan. De uiteindelijke kosten van de Schiphol taxi vielen reuze mee. Je hoeft namelijk geen parkeerplaats op Schiphol te huren en dit scheelt enorm in de kosten. Hierdoor kost het je uiteindelijk nog minder geld dan wanneer je met eigen vervoer gaat.

Met de taxi naar Schiphol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *