Gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling kent verschillende handelingen. Niet iedereen heeft dezelfde behandeling nodig voor zijn gezicht. Sommigen mensen hebben veel last van rimpels en andere juist meer van puistjes. Voor alle problemen is er wel een oplossing als je een gezichtsbehandeling wilt of overweegt. De behandelingen zijn wel prijzig, maar je hoeft ook maar gemiddeld 1 keer per maand naar een behandeling te gaan. Als je huid te vaak wordt behandeld, kan dat ook een averechtse werking hebben op je conditie en gezondheid van je huid. 

 

Handelingen

Voor de handelingen bij een gezichtsbehandeling zijn er veel variaties en mogelijkheden. De producten zijn ook zeer uitgebreid. Je kunt van een gezichtsmasker tot aan massage op je hoofd krijgen. Alles is mogelijk.  De meeste uitgevoerde handelingen zijn: reiniging van je gezichtshuid door het wassen, peeling van je gezichtshuid, je krijgt een doorbloedingsmasker om jouw vitaliteit te meten, de onzuiverheden worden verwijderd, je gezichtshuid wordt geëpileerd of geharst, wenkbrauwen kunnen worden geverfd, je krijgt een speciale masker voor je gezichtshuid (collageen, algen of gips), massage voor je nek, schouders, decolleté en gelaat, een handmassage, voetmassage, hoofdmassage, nagels vijlen, je krijgt een speciale crème voor je gezichtshuid voor de voedend ampul en je krijgt deskundige huidadvies gericht op jouw persoonlijke gezichtshuid. 

 

Nazorg

De nazorg is erg belangrijk bij een gezichtshuid. Je moet jouw gezichtshuid extra goed verzorgen. Dat houdt in dat je vaker je gezicht moet reinigen en moet oppassen voor de activiteiten die schadelijk zijn voor jouw gezichtshuid. Dit komt omdat jouw gezichtshuid gevoeliger en zwakker wordt na een behandeling. Na een dag is jouw gezichtshuid wel hersteld, maar tussen die tijd moet je wel voorzichtig zijn. Anders kun je de volgende dag weer terug naar de schoonheidssalon voor een nieuwe behandeling voor je gezichtshuid. Je gezichtshuid zal dan veel moeten lijden. Dat kan zeer nadelige gevolgen hebben. Maar gelukkig kun je dit allemaal gemakkelijk voorkomen, door bewuster om te gaan met je gezichtshuid. Na een gezichtshuid kun je het beste een dag thuisblijven, hiermee krijgt jouw gezichtshuid een welverdiende rust, zodat de gezichtshuid snel kan herstellen. Verder is het dragen van make-up sterk afgeraden na je behandeling. Dit in verband dat er een laag over je gezichtshuid komt. Hierdoor zal je huid minder goed kunnen ademen en kan er gemakkelijk vuil in je gezichtshuid komen. Daardoor kun je weer meer puisten en littekens krijgen.

Hoe werkt een gezichtsbehandeling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *