Puppy cursus

Nieuwe puppy op puppy cursus

Ik heb twee weken geleden een puppy gekocht het is een reu en hij heet Boomer. Ik ben super blij met de puppy. Ik zat na te denken over hoe ik ervoor kan zorgen dat de puppy zich goed gedraagt wanneer hij ouder is. Het eerste wat toen in me opkwam was een puppy cursus. Ik hoor je denken wat gebeurd er bij een puppy cursus? Nou je puppy leert daar goed gedrag aan en dat zorgt er dan ook voor dat je puppy uitgroeit tot een liefdevolle hond. Je voorkomt dan dat je hond later andere dieren aanvalt, of dat die het hele huis sloopt. Nu ik het zeker weet heb ik mijn puppy ingeschreven voor de puppy cursus. Mijn inschrijfformulier was akkoord, dus ik mocht met mijn puppy mee doen aan de puppy training voor 6 maanden.

Puppy cursus

Twee weken later had ik mijn eerste puppycursus met mijn puppy. We reden samen in de auto naar de puppycursus om de les te volgen. Toen we daar aankwamen waren er tientallen puppy’s die ook op puppy cursus gingen. Al die puppy’s waren zo schattig dat ik ze het liefst allemaal mee naar huis nam, maar dat kon helaas niet. toen de les begon kregen we eerst uitleg hoe alles in zijn werk zou gaan en daarna mochten we beginnen met de basis oefeningen. Toen we klaar waren met de basis oefeningen moesten de puppy’s lopen over een bepaalde parcours. Ik dacht van te voren al dat dit de eerste keer niet zou lukken, want ja je puppy weet niet in een keer wat je precies bedoeld. Het ging in het begin dan ook meteen fout, maar dit was niet erg omdat dit zijn eerste puppy cursus is. Aan het eind van de puppy cursus mochten de puppy’s nog even tien minuten met elkaar spelen. Na de puppy cursus zijn mijn pup en ik weer terug naar huis gereden.

Terugblik

Nu wij onze eerste puppy cursus achter de rug hebben weet ik in ieder geval zeker dat ik deze cursus af maak. Mijn puppy leert van alles op deze cursus en zo leert hij dus ook omgaan met andere dieren en mensen. Ik vond mijn eerste ervaring op de puppy cursus heel leuk. Het lijkt me dan ook zeer effectief om een puppy op puppy cursus te zetten. Ik merk nu na 6 lessen dat mijn hond zich al beter gedraagt en dat is natuurlijk super fijn

Een puppy cursus is heel belangrijk voor de opvoeding van je hond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *