Dog training Amsterdam

Als je een nieuw gezinslid rijker bent in de vorm van een puppy, dan ga je uiteraard zo snel mogelijk met je kleine vriend naar een puppycursus. Daar wordt getracht je pup basiscommando’s bij te brengen en leert hij met name te socialiseren. Hoewel je pup de cursus als zeer prettig zal ervaren, kan het best zo zijn dat je hondje moeite heeft de cursus te volgen en gaat heel veel aan de aandacht van je pup voorbij. Bij dog training in Amsterdam wordt individuele training aan je pup gegeven om hem in dat geval toch de basiscommando’s aan te leren.

 

Samenwerking met je hond zal snel verbeteren

Bij dog training in Amsterdam is steeds alle aandacht voor je hondje die zo toch de basiszaken snel aan zal leren. In alles staat plezier tijdens de training voorop. Als je hondje plezier ervaart in wat hij doet, zal ook het leren en het trainen beter gaan en zal de samenwerking met de hond snel verbeteren. Met speciale dank dus aan de ervaren instructeurs van dog training in Amsterdam dus. Overigens kun je ook prima gebruik maken van dog training in Amsterdam als het je als baas gewoon leuk lijkt om een individuele training met je pup te nemen. Dat kan ook prima.

 

De pup staat in alles centraal

Bij dog training in Amsterdam wordt op uiterst positieve wijze met je jonge hond getraind. Er worden steeds oefeningen en trainingen aangeboden die waardevol zijn in het dagelijks leven en die je ook prima zelf verder kunt trainen. Bij dog training in Amsterdam staat je pup steeds centraal. Van al die aandacht zal je hond echt met volle teugen genieten, jij als baas zeker niet minder.

 

Er wordt steeds maatwerk geleverd

Je volgt de trainingen bij dog training in Amsterdam wanneer het jou past, er wordt dus echt maatwerk geleverd zoals dog training in Amsterdam toch al bekend staat als zeer flexibel. Tijdens de training zullen juist die zaken waarmee je pup duidelijk moeite heeft extra behandeld, al worden ook de zaken die hij wel al goed beheerst verder geperfectioneerd. Want je pup wil ook graag laten zien wat hij wel allemaal al goed kan.

 

In parken en drukke winkelstraten

Je zou denken dat door trainingen te nemen bij dog training in Amsterdam je hond niet in contact komt met andere hondjes. Niets is echter minder waar, want de instructeurs kiezen vaak juist parken en zelfs de drukkere winkelstraten als oefenterrein. Is je pup in staat zich daar goed te gedragen, dan kan hij dat echt overal. En zo kan dog training in Amsterdam steeds maatwerk leveren en is het ook het adres als je na de eerste cursus een vervolgcursus met je pup wilt doorlopen.

 Dog training Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *